Planning nieuwbouw Blixembosch Buiten

In Blixembosch Buiten worden in totaal ongeveer 430 woningen gerealiseerd in verschillende woningtypes en prijscategorieën. Er is veel aandacht voor duurzaam bouwen en energiebesparing. Daardoor is het hier straks niet alleen heel fijn, maar ook heel comfortabel wonen met lage energielasten.

Alle woningen van Het Plateau zijn verkocht en er komt geen nieuw woningaanbod meer in deze wijk.

image alt

Het Plateau

De hoger gelegen woningen in woongebied Het Plateau zijn nog in ontwikkeling. De 179 woningen die in dit woongebied komen, hebben een andere en modernere architectuur dan de woningen in De Velden.

De 69 woningen van Het Plateau fase I zijn op 31 maart 2021 in verkoop gegaan. Alle woningen uit deze fase zijn verkocht en de aannemer is in oktober 2021 gestart met de bouw. De eerste woningen zijn in januari 2023 opgeleverd. De verkoop van Het Plateau fase II is gestart op 1 juli 2021 en alle woningen uit deze fase zijn verkocht. De aannemer is medio mei 2022 gestart met de bouw. De laatste fase, Het Plateau fase III, bestaat uit 38 woningen. De verkoop van deze fase is gestart op 31 maart 2022 en alle woningen zijn verkocht. De aannemer is begin december 2022 gestart met de bouw van Het Plateau fase III.

image alt

De Velden

De woningen in De Velden zijn gefaseerd in verkoop gegaan. De verkoop van de eerste woningen is gestart in november 2012 en de laatste woningen zijn verkocht in het tweede kwartaal van 2018. De eerste bewoners kregen in het voorjaar van 2015 sleutels van hun nieuwe woning en met de oplevering van de laatste woningen in juni 2020 is deze wijk voltooid.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Het laatste nieuws? Bekijk het nieuwsoverzicht