Planning nieuwbouw Blixembosch Buiten

In Blixembosch Buiten worden in totaal ongeveer 430 woningen gerealiseerd in verschillende woningtypes en prijscategorieën. Er is veel aandacht voor duurzaam bouwen en energiebesparing. Daardoor is het hier straks niet alleen heel fijn, maar ook heel comfortabel wonen met lage energielasten.

Verkoop in fases

Blixembosch Buiten bestaat uit 2 wijken: De Velden en Het Plateau. De woningen in de wijk De Velden zijn inmiddels allemaal verkocht en opgeleverd. De woningen in de wijk Het Plateau worden gefaseerd in verkoop gebracht. Lees hieronder meer over de planning.

image alt

Het Plateau

De hoger gelegen woningen in woongebied Het Plateau zijn nog in ontwikkeling. De 179 woningen die in dit woongebied komen, hebben een andere en modernere architectuur dan de woningen in De Velden. De 69 woningen van Het Plateau fase I zijn op 31 maart 2021 om 15.00 uur in verkoop gegaan. Op 9 april 2021 zijn de woningen toegewezen en inmiddels zijn alle woningen uit deze fase verkocht. De verkoop van Het Plateau fase II is gestart op 1 juli 2021 om 15.00 uur en op 9 juli 2021 zijn de woningen toegewezen. Bekijk bij het woningaanbod de actuele beschikbaarheid van deze fase. De laatste fase, Het Plateau fase III, bestaat uit 38 woningen. Bekijk de verschillende woningtypes bij het woningaanbod en vergeet jezelf niet aan te melden. Dit doe je door bij je favoriete woningtype op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken.

Naar verwachting gaan de woningen van Het Plateau fase III eind maart 2022 in verkoop.

Het woningaanbod
image alt

De Velden

De woningen in De Velden zijn gefaseerd in verkoop gegaan. De verkoop van de eerste woningen is gestart in november 2012 en de laatste woningen zijn verkocht in het tweede kwartaal van 2018. De eerste bewoners kregen in het voorjaar van 2015 sleutels van hun nieuwe woning en met de oplevering van de laatste woningen in juni 2020 is deze wijk voltooid.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Het laatste nieuws? Bekijk het nieuwsoverzicht