Logo Logo

Planning

In Blixembosch Buiten komen gefaseerd ongeveer 430 woningen. Verspreid over meerdere fases worden in het nieuwbouwplan in Eindhoven verschillende type woningen te koop aangeboden. Er is veel aandacht voor duurzaam bouwen en energiebesparing. Daardoor is het hier straks niet alleen heel fijn, maar ook heel comfortabel wonen met lage energielasten!

De Velden - Buitendreef

Aan de Buitendreef in Blixembosch Buiten komen moderne vrijstaande woningen voor iedereen die kiest voor kwaliteit. De verkoop is gestart in april 2018. Bekijk de actuele status per bouwnummer bij het woningaanbod.

De Velden - fase 3

De traditionele hoek- en rijwoningen aan de noordwest rand van Blixembosch Buiten zijn in het 1e kwartaal van 2017 in verkoop gegaan en zijn allemaal verkocht. Alle woningen in deze fase zijn gebouwd en opgeleverd.

De Velden - De Scherf

In De Scherf komen 3 vrijstaande woningen met een moderne uitstraling in woongebied De Velden. Het ontwerp is volledig afgestemd op de locatie en heeft een ruim woonprogramma op zowel de begane grond als op de 1e verdieping. De 3 vrijstaande woningen zijn in het 1e kwartaal van 2017 in verkoop gegaan en zijn allemaal verkocht. Alle woningen zijn gebouwd en opgeleverd.

Het Plateau

De hoger gelegen woningen in woongebied Het Plateau zijn nog in ontwikkeling. De woningen die in dit woongebied komen hebben een andere en modernere architectuur dan de woningen in De Velden. Aanmelden voor een woning in Het Plateau kan nog niet maar aanmelden voor de nieuwsbrief wel. Je blijft dan op de hoogte en mist niets.

De verwachting is dat dit woongebied medio 2020 in verkoop gaat.

Bekijk de wijk

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?