Logo Logo

Ligging Blixembosch Buiten

Blixembosch Buiten ligt aan de rand van de bestaande wijk Blixembosch. Het is een groene buurt. Hier zijn de bestaande boompartijen gecombineerd met nieuwe landschapselementen. Bijzonder zijn de 2 begroeide geluidswallen die als heuvels in het landschap zijn opgenomen. 

Groene heuvels en een mooi uitzicht

Hoogteverschillen maken van de buurt een plek om heerlijk buiten te zijn in een groene omgeving. De woongebieden de Velden en Het Plateau liggen tegen de groene heuvels en ertussen ligt een centraal dal dat de buurt verbindt met de Aanschotse Beemden en Esperheide. De bebouwing tegen de heuvels is relatief laag om het mooie uitzicht te behouden. In Blixembosch Buiten woon je in een prachtig heuvelachtig landschap. Dat is pas ontspannen wonen!

Ideale plek om te wonen

Heerlijk wandelen en fietsen over de mooie paden langs prachtige boompartijen, water en groene hofjes. Hier is plaats voor een rijk sociaal leven en kunnen kinderen naar hartenlust spelen in een veilige en autoluwe omgeving. Houd je van het buitenleven en ben je graag actief in de weer? Dan is Blixembosch Buiten een ideale plek om te wonen!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?