Logo Logo

Voorzieningen Blixembosch Buiten

Wie een nieuwbouwwoning koopt in een bestaande wijk profiteert van alle voordelen van die bestaande woonomgeving. Er is in Blixembosch Buiten namelijk al een schat aan voorzieningen beschikbaar. Zo zijn er winkels, scholen, kinderdagverblijven, sportfaciliteiten, zorgvoorzieningen en een wijkcentrum waar uiteenlopende activiteiten plaatsvinden. En dat alles op loop- of fietsafstand.

Uitnodigend buitenleven

Hou je van het buitenleven en ben je graag actief in de weer? Dan is Blixembosch Buiten een ideale plek om te wonen. Speelse hoogteverschillen zorgen voor een uniek landschap dat je uitnodigt om naar buiten te gaan. Heerlijk wandelen en fietsen over de mooie paden langs prachtige boompartijen, water en groene hofjes. Hier is plaats voor een rijk sociaal leven en kunnen kinderen naar hartenlust spelen in een veilige en autoluwe omgeving. Dat is pas ontspannen wonen!

Winkelen en uitgaan

Je dagelijkse boodschappen doe je in de wijk Blixembosch of bij Woensel XL. Daar vind je alles wat je nodig hebt. Boodschappen, boeken, kleding, bakker, bloemen, noem maar op. Iets verderop ligt het centrum van Eindhoven waar je een uitgebreid winkelaanbod vindt. Bioscoop, theater en restaurants, alles is te vinden in het centrum van de stad.

Onderwijs en sport

In de nieuwbouwwijk is een basisschool en kinderopvang. De oudere kinderen kunnen op de fiets of met de bus naar het voortgezet onderwijs in Eindhoven. Speeltuinen, fitnesscentra, zwembaden en zelfs een ijsbaan zijn op korte afstand van je nieuws huis in Blixembosch Buiten. 

Natuur

Blixembosch Buiten is maar een fietstochtje verwijderd van prachtige natuurgebieden. Je kunt gaan picknicken op de Sonse Heide, of een ontspannen duik nemen in het water van Aquabest. Allemaal op steenworp afstand.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?