Voorzieningen Blixembosch Buiten

Woon je in een nieuwbouwwoning in een bestaande wijk, dan profiteer je van alle voordelen die de bestaande woonomgeving al te bieden heeft. In Blixembosch Buiten zijn namelijk al een uiteenlopend aantal voorzieningen beschikbaar. Zo zijn er winkels, scholen, kinderdagverblijven, sportfaciliteiten, zorgvoorzieningen en een wijkcentrum waar diverse activiteiten plaatsvinden. En dat alles op loop- of fietsafstand.

image alt

Onderwijs en sport

Heb je naar schoolgaande kinderen? Die kunnen straks lopend naar school! Je loopt namelijk binnen een paar minuten naar de dichtstbijzijnde basisschool. De oudere kinderen kunnen op de de fiets of met de bus naar het voortgezet onderwijs in Eindhoven. 

Voetbal, korfbal, tennis en zelfs een ijsbaan zijn op korte afstand van je nieuwe woning in Blixembosch Buiten. Daarnaast is er voor de kinderen straks ook voldoende gelegenheid om zich buitenshuis te vermaken. Door de wijk heen komen namelijk verschillende, natuurlijke speelplekken.

image alt

Winkelen en uitgaan

Je dagelijkse boodschappen doe je in de wijk Blixembosch of bij Woensel XL. Daar vind je alles wat je nodig hebt. Boodschappen, boeken, kleding, bakker, bloemen, noem maar op. Iets verderop ligt het centrum van Eindhoven waar je een uitgebreid winkelaanbod vindt. Bioscoop, theater en restaurants, alles is te vinden in het centrum van de stad.

image alt

Natuur

Blixembosch Buiten is maar een fietstochtje verwijderd van prachtige natuurgebieden. Je kunt gaan picknicken op de Sonse Heide, of een ontspannen duik nemen in het water van Aquabest. Allemaal op steenworp afstand van je nieuwe woning.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Meer informatie? Bekijk het nieuwsoverzicht