Bereikbaarheid Blixembosch Buiten

Wonen in Blixembosch Buiten is wonen in een prachtige groene omgeving met veel uitvalsmogelijkheden. Alle dagelijkse voorzieningen vind je op loop- of fietsafstand in de wijk zelf. Ook het bruisende stadshart van Eindhoven is met 25 minuten fietsen prima bereikbaar.

image alt

Fiets en bus

De dagelijkse boodschappen kun je met de fiets doen. Binnen een paar minuten ben je namelijk bij de supermarkt in de buurt. Liever met het openbaar vervoer? Op 5 minuten loopafstand van Blixembosch Buiten ligt een bushalte. Van hieruit ben je met de bus in 25 minuten in het levendige centrum van Eindhoven. Een andere stad bezoeken met het OV? In hartje Eindhoven stap je op de trein en 20 minuten later stap je al uit op Tilburg Centraal.

image alt

Auto en vliegtuig

Blixembosch Buiten ligt vlakbij de A50 richting Nijmegen en Tilburg en de Kennedylaan richting het centrum van Eindhoven. Je bent binnen 5 minuten met de auto op de snelweg. Je woont er vlakbij maar je hoort er niets van want de geluidswallen houden het geluid van de snelweg tegen.

Op vakantie of zakenreis? Aan de noordkant van Eindhoven ligt Eindhoven Airport. Vanuit hier reis je naar tientallen Europese steden. De luchthaven is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De auto kun je gewoon thuis laten staan als je op reis gaat. Dát is fijn.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Meer informatie? Bekijk het nieuwsoverzicht