Logo Logo

Bereikbaarheid Blixembosch Buiten

Wonen in Blixembosch Buiten is wonen in een prachtige groene omgeving met veel uitvalsmogelijkheden. Alle dagelijkse voorzieningen vind je op loop- of fietsafstand in de wijk zelf. Ook het bruisende stadshart van Eindhoven is met 25 minuten fietsen prima bereikbaar.

Met de auto

Blixembosch Buiten ligt vlakbij de A50 richting Nijmegen en Tilburg en de Kennedylaan richting het centrum van Eindhoven. Je bent binnen 5 minuten met de auto op de snelweg. Je woont er vlakbij maar je hoort er niets van want de geluidswallen houden het geluid van de snelweg tegen. 

Openbaar vervoer

Liever met het Openbaar Vervoer? Op 5 minuten loopafstand van Blixembosch Buiten ligt een bushalte. Van hieruit ben je met de bus in 25 minuten in het levendige centrum van Eindhoven. Eens een andere stad bezoeken met het OV? In hartje Eindhoven stap je op de trein en 35 minuten later stap je al uit op Tilburg Centraal.

Eindhoven Airport

Op vakantie of zakenreis? Aan de noordkant van Eindhoven ligt Eindhoven Airport. Vanuit Blixembosch kun je een taxi nemen of het openbaar vervoer. De auto kun je gewoon thuis laten staan als je op reis gaat.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?