Opgeleverd

Rustig wonen in De Velden

De Velden is een nieuwbouwwijk in Blixembosch Buiten in Eindhoven. Een fijne woonomgeving waar de kinderen samen spelen in de natuur en jij een praatje maakt met de buren. Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik en ook het bruisende centrum van Eindhoven ligt op fietsafstand. Alle woningen zijn inmiddels verkocht en bewoond.

image alt

Nieuwbouwwijk De Velden

In totaal zijn er ongeveer 250 woningen gerealiseerd in De Velden in Blixembosch Buiten. Het woningaanbod in deze wijk bestaat uit hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De eerste woningen gingen in 2013 in verkoop en de laatste woningen in 2018. Alle kopers hebben inmiddels hun nieuwe woning betrokken en iedereen voelt zich heerlijk thuis. De Velden is een geweldige wijk geworden om te wonen, voor jong én oud.

image alt

Zorgeloos wonen en opgroeien

De autoluwe straatjes en groene omgeving maken De Velden een geweldige plek om op te groeien. De kinderen kunnen lopend naar school en de dagelijkse boodschappen doe je op de fiets. Een avondwandeling over de wal, ravotten in de natuurlijke speelplekken en winkelen in het centrum van Eindhoven. In De Velden is natuur én stad nooit ver weg.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Blixembosch? Bekijk het woningaanbod