Planning Het Plateau

In Het Plateau in Blixembosch Buiten komen in totaal 179 nieuwe woningen. De woningen worden gefaseerd in verkoop gebracht. Het aanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Bekijk hier de planning van Het Plateau.

fase I

Het Plateau fase I

fase II

Het Plateau fase II

fase III

Het Plateau fase III
image alt

Het Plateau fase III

De laatste fase woningen, Het Plateau fase III, bestaat uit 38 woningen. Ook in deze fase komen de woningtypes uit fase I en II weer terug. Zo komen er in Het Plateau fase III rijwoningen type A, hoekwoningen type B en B-dwars, 2 onder 1 kapwoningen type D en D1 en vrijstaande woningen type E, F en G en ook komen er 2 terrasvilla's. 

De verkoop van Het Plateau fase III is gestart op donderdag 31 maart 2022 en op maandag 11 april 2022 zijn de woningen toegewezen. Bekijk bij het woningaanbod de actuele beschikbaarheid.

Naar woningaanbod
image alt

Het Plateau fase II

Fase II bestaat uit 72 woningen. Alle woningtypes uit fase I komen ook in fase II weer terug. Zo komen er ook in deze fase rijwoningen type A, hoekwoningen type B en B1, 2 onder 1 kapwoningen type D en D1 en vrijstaande woningen type E, F en G. Ook komen er in fase II twee nieuwe speciale woningtypes: de Walwoningen en Terrasvilla’s. De verkoop van deze fase is gestart op 1 juli 2021 om 15.00 uur. Op 9 juli 2021 zijn de woningen toegewezen. Inmiddels zijn alle woningen uit deze fase verkocht en is de aannemer medio mei 2022 gestart met de bouw.

image alt

Het Plateau fase I

Het Plateau fase I bestaat uit 69 woningen. Het aanbod in deze fase bestaat uit 34 hoek- en rijwoningen, 20 twee-onder-een-kapwoningen en 15 vrijstaande woningen. De verkoop van Het Plateau fase I is gestart op 31 maart 2021 en op 9 april 2021 zijn de woningen toegewezen. Inmiddels zijn alle woningen uit deze fase verkocht en is de aannemer in oktober 2021 gestart met de bouw.

Heb je een vraag? Neem direct contact op
Het laatste nieuws? Bekijk het nieuwsoverzicht