Planning Het Plateau

In Het Plateau in Blixembosch Buiten komen in totaal 179 nieuwe woningen. De woningen worden gefaseerd in verkoop gebracht. Het aanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Bekijk hier de planning van Het Plateau.

image alt

Het Plateau fase III

De laatste fase woningen, Het Plateau fase III, bestaat uit 38 woningen. Ook in deze fase komen de woningtypes uit fase I en II weer terug. Zo komen er in Het Plateau fase III rijwoningen type A, hoekwoningen type B en B-dwars, 2 onder 1 kapwoningen type D en D1 en vrijstaande woningen type E, F en G en ook komen er 2 terrasvilla's. Bekijk de verschillende woningtypes bij het woningaanbod en vergeet jezelf niet aan te melden. Dit doe je door bij je favoriete woningtype op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. 

Naar verwachting gaan de woningen eind maart 2022 in verkoop.

Naar woningaanbod
image alt

Het Plateau fase II

Fase II bestaat uit 72 woningen. Alle woningtypes uit fase I komen ook in fase II weer terug. Zo komen er ook in deze fase rijwoningen type A, hoekwoningen type B en B1, 2 onder 1 kapwoningen type D en D1 en vrijstaande woningen type E, F en G. Ook komen er in fase II twee nieuwe speciale woningtypes: de Walwoningen en Terrasvilla’s. De verkoop van deze fase is gestart op 1 juli 2021 om 15.00 uur. Op 9 juli 2021 zijn de woningen toegewezen. Bekijk bij het woningaanbod de actuele beschikbaarheid van deze fase.

Naar woningaanbod
image alt

Het Plateau fase I

Het Plateau fase I bestaat uit 69 woningen. Het aanbod in deze fase bestaat uit 34 hoek- en rijwoningen, 20 twee-onder-een-kapwoningen en 15 vrijstaande woningen. De verkoop van Het Plateau fase I is gestart op 31 maart 2021 om 15.00 uur. Op 9 april 2021 zijn de woningen toegewezen. Inmiddels zijn alle woningen uit deze fase verkocht.

Heb je een vraag? Neem direct contact op
Het laatste nieuws? Bekijk het nieuwsoverzicht