Het Plateau: 100% verkocht

In aanbouw

Het Plateau verrijkt Blixembosch Buiten

Aan de rand van Eindhoven vind je Het Plateau: een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. Hier woon je ontspannen, omgeven door groen. Maar met het bruisende centrum van Eindhoven binnen handbereik. Wonen in Het Plateau betekent wonen in een sfeervolle omgeving, in een nieuwbouwwoning die voldoet aan alle eisen van deze tijd. De lichte gevels, natuurlijke materialisatie en het informele straatbeeld, maken deze wijk een geweldige plek om te wonen. De kinderen maken nieuwe vriendjes in de wijk en jij geniet van de groene omgeving. Het is hier fijn thuiskomen.

Gevarieerd straatbeeld

In Het Plateau komen moderne woningen met natuurlijke elementen. De lichte, frisse gevels geven deze nieuwe wijk een chique uitstraling. De wijk krijgt een gevarieerd straatbeeld van verschillende woningtypes met ieder een eigen modern karakter. 

image alt

Omgeven door groen

In Het Plateau is veel groen en ruimte om te spelen. Een heerlijke omgeving voor je kinderen om op te groeien. Groene geluidswallen vormen de heuvels waar woongebied Het Plateau tussen ligt. Je woont hier anders-dan-anders, in een prachtig heuvelachtig landschap. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een bijzondere plek!

Meer over inrichting openbare ruimte
image alt

Een heerlijke wijk voor het hele gezin

In Het Plateau woon je in een dorpse, natuurrijke omgeving, maar mét alle voorzieningen binnen handbereik. Van bassischool tot supermarkt, kinderdagverblijf en sportfaciliteiten. De kinderen spelen veilig in de wijk en kunnen lopend naar school. Jij fietst in een paar minuten naar de dichtstbijzijnde supermarkt of pakt de auto en binnen 10 minuten sta je in het bruisende centrum van Eindhoven. Dit alles terwijl je woont in een groene omgeving met prachtige natuurgebieden om de hoek.

image alt

Duurzaam wonen in Het Plateau

Duurzaamheid staat centraal in Het Plateau en alle woningen worden dan ook energiezuinig. Dit realiseren we door de woningen niet aan te sluiten op het gasnetwerk, goed te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. Hierdoor heb je in jouw nieuwe woning zeer lage energiekosten én ben je klaar voor de toekomst! Wat wil je nog meer?

Meer over duurzaamheid
Meer weten? Bekijk het nieuwsoverzicht
Heb je een vraag? Neem contact met ons op