Bijzonder wonen

Blixembosch Buiten bestaat uit 2 bijzondere woongebieden: De Velden en Het Plateau. De groene buurt Blixembosch Buiten ligt aan de rand van de bestaande wijk Blixembosch. Begroeide geluidswallen zijn als heuvels in het landschap opgenomen. De hoogteverschillen die zo ontstaan, maken van de buurt een plek om heerlijk buiten te zijn.  Een omgeving met een uniek karakter.

Blixembosch Buiten

De woongebieden De Velden en Het Plateau liggen tegen groene heuvels aan. Het centrale dal dat er tussen ligt, verbindt de buurt met de Aanschotse Beemden en Esperheide. De bebouwing tegen de heuvels is relatief laag om het mooie uitzicht vanaf de heuvel te behouden.

image alt

Het Plateau

De groene geluidswallen vormen de heuvels waarop nieuwbouwproject Het Plateau ligt. De woningen liggen een niveautje hoger dan De Velden. Hier hebben de woningen een moderne stijl met heldere en lichte kleuren. Verschillende woningtypes naast elkaar zorgen voor een gevarieerd straatbeeld, zonder het gevoel van eenheid te verliezen. Dat geeft een spannend en verrassend beeld. Is dit moderne en toch ingetogen project iets waar je enthousiast van wordt?

Het Plateau
image alt

De Velden

Het vlakke woongebied van De Velden ligt aan de beboste zuidkant van de bestaande geluidswal. Er zijn korte, autoluwe straatjes met veel groen en voldoende speelruimte voor kinderen. Ook is er volop ruimte voor recreatie zoals wandelen en fietsen. Het is er ideaal voor gezinnen met kinderen. De architectuur van de woningen is ingetogen en geïnspireerd op een traditionele bouwstijl met roodbruine bakstenen en antraciete dakpannen. Het voelt vertrouwd! De wijk De Velden is inmiddels helemaal verkocht en alle woningen zijn opgeleverd.

De Velden
Het laatste nieuws? Bekijk het nieuwsoverzicht
Wanneer wordt er wat opgeleverd? Bekijk de planning