Logo Logo

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Alle seinen staan op groen! De bouw van de vrijstaande woningen aan de Buitendreef kan van start.

Lees verder

Benieuwd welke makelaar de woningen aan de Buitendreef gaat verkopen?

Lees verder

Vandaag start de verkoop van de 9 vrijstaande woningen in Blixembosch Buiten. Benieuwd of er ook een woning voor jou bij zit?

Lees verder

Op 3 april start de verkoop van de woningen aan de Buitendreef. Achter de schermen hebben we hard gewerkt om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kun je met de Woningselector je eigen woning samenstellen. Benieuwd hoe dit werk?

Lees verder

De verkoop van de 9 vrijstaande woningen aan de Buitendreef start op 3 april vanaf 12.00 uur. Je kunt vanaf dan jouw voorkeuren doorgeven.

Lees verder

De eerste woningen in Blixembosch Buiten fase 3a zijn inmiddels al opgeleverd. Het resultaat mag er zijn.

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

In de eerste 4 varianten hebben we een aantal mogelijkheden laten zien van de begane grond en de eerste verdieping. Er zijn verschillende varianten en indelingen mogelijk, waarvan we er een aantal hebben uitgewerkt. Wil je nog meer ruimte? Dan kun kiezen voor een grote dakopbouw.

Lees verder

In de eerste 3 varianten hebben we een aantal mogelijkheden laten zien van de begane grond. Er zijn verschillende varianten en indelingen mogelijk, waarvan we er een aantal hebben uitgewerkt. Nu is de eerste verdieping aan de beurt. Benieuwd wat hier allemaal mogelijk is?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?