Gelukkig nieuw (woon)jaar!

21 december '22

De feestdagen staan weer voor de deur. Een gezellige tijd om samen met familie, vrienden en de buren thuis te genieten. In 2022 is veel gebeurd in Het Plateau. We blikken terug op een jaar met veel hoogtepunten en kijken ook alvast vooruit naar wat 2023 ons gaat brengen.

Terugblik 2022

2022 stond in het teken van bouwen! Zo heeft de bouwer, Hurks B.V., het hele jaar door heel hard gewerkt aan de bouw van Het Plateau fase I en is er in mei ook gestart met de bouw van Het Plateau fase II. In maart ging de laatste fase woningen (Het Plateau fase III) in verkoop en eind oktober tekenden de 179ste kopers voor hun nieuwe woning in Het Plateau. Daarmee was de laatste woning in deze nieuwe buurt verkocht, een mijlpaal! Als klap op de vuurpijl is ook begin december gestart met de bouw van fase III. We kunnen wel zeggen: 2022 was een geweldig jaar voor Het Plateau!

image alt

Vooruitkijken 2023

Voor de eerste nieuwe bewoners start begin 2023 meteen met een hoogtepunt: de eerste woningen van Het Plateau fase I worden opgeleverd! We hopen in 2023 heel veel toekomstige bewoners blij te maken met de sleutels van hun nieuwe woning in Het Plateau in Blixembosch Buiten.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe en een fantastisch nieuw woonjaar!

Vragen? Neem direct contact op
Wat speelt er? Het laatste nieuws