Terrasvilla #169

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Vrijstaand wonen op een van de mooiste plekjes in Het Plateau? Dan is bouwnummer 169 misschien wat voor jou! Deze woning heeft naast de ruimte veel bijzondere extra’s, zoals de designtrap, het verhoogde plafond op de begane grond, het daklicht en de vide. De terrasvilla is zo ontworpen dat er veel mogelijk is om de woning naar eigen wens in te delen. Ook heeft de woning een overdekt terras aan de achterzijde. Vanaf het terras heb je uitzicht over het groen in de Laagte en de lager gelegen wijk De Velden. 

In aanbouw / bewoond

Terrasvilla #169

ca. 227 m2
7 kamers
Vloerverwarming geheel
3 parkeerplaatsen
ca. 205 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.  

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.