Rijwoning Type A #069

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 069 is gelegen aan de Scheg, een groene open ruimte centraal in Het Plateau. Vanuit de keuken heb je zicht op de kinderen die heerlijk buitenspelen met vriendjes uit de buurt. Deze ruime tussenwoning heeft 132 m2 woonoppervlakte, 3 slaapkamers en een vrij in te delen zolder. Word dit jouw nieuwe woning?

In aanbouw / bewoond

Rijwoning Type A #069

ca. 132 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 51 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.