Rijwoning Type A #018

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op zoek naar een ruime tussenwoning in Het Plateau? Misschien is deze woning dan wel wat voor jou! Bouwnummer 018 heeft met een woonoppervlakte van 132 m2 genoeg ruimte. Deze tussenwoning heeft een ruime woonkamer, berging, 3 slaapkamers en een zolder. De achtertuin ligt op het noorden. Zie jij jezelf hier al wonen?

In aanbouw / bewoond

Rijwoning Type A #018

ca. 132 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 59 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.