Hoekwoning Type B #031

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op zoek naar een ruime hoekwoning? Misschien is deze woning dan wel wat voor jou! Bouwnummer 031 is de rechter woning in een rij van 4 woningen en is gelegen in een woonstraatje. Deze hoekwoning heeft een ruime woonkamer, berging, 3 slaapkamers en een zolder. De achtertuin ligt op het oosten. Zie jij jezelf hier al wonen?

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning Type B #031

ca. 132 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 53 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.