Vrijstaande woning type G #177

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 177 is gelegen aan de Panorama en heeft een woonoppervlakte van 182 m2. De grote ramenpartijen zorgen voor veel lichtinval en vanuit de living heb je aan de ene kant uitzicht op de groene talud en aan de andere kant kijk je uit over de Laagte, een groene open ruimte gelegen tussen Het Plateau en De Velden. Een fijne gezinswoning met 5 slaapkamers en een royale woonkeuken. Wat is het hier heerlijk wonen! Ga je mee naar binnen?

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type G #177

ca. 182 m2
7 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 266 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.  

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.