Vrijstaande woning type G

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De genoemde vanaf prijs v.o.n. is een circa indicatie prijs voor de goedkoopste woning van dit type. 


In Het Plateau fase III in Blixembosch Buiten komen 4 vrijstaande woningen Type G. Deze riante woning heeft een woonoppervlakte van 182 m2. De gevel geeft deze woning een moderne uitstraling. Je woont hier in een dorpse, groene omgeving. Een heerlijke plek om op te groeien voor de kinderen. Wordt dit jullie nieuwe droomhuis?

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type G

ca. 182 m2
7 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.  

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.