Vrijstaande woning type F #164

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 164 staat aan een doodlopend straatje waar alleen bestemmingsverkeer komt. Je woont hier heerlijk rustig en vanuit de woonkamer kijk je uit over de Laagte, een groene open ruimte gelegen tussen Het Plateau en De Velden. Met een woonoppervlakte van 182 m2 en maar liefst 5 slaapkamers, heb je hier zeeën van ruimte. Zie jij jezelf hier al wonen?

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type F #164

ca. 182 m2
7 kamers
Vloerverwarming geheel
3 parkeerplaatsen
ca. 218 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.  

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.