Vrijstaande woning type F #156

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op zoek naar een fijne gezinswoning in Het Plateau? Dan is bouwnummer 156 misschien wel jouw droomhuis! Vanuit de woning heb je vrij uitzicht over de Laagte, een groene open ruimte gelegen tussen Het Plateau en De Velden. Met een woonoppervlakte van 182 m2 heb je hier zeeën van ruimte en bovendien heeft deze woning maar liefst 5 slaapkamer. Het is hier heerlijk wonen! Ga je mee naar binnen?

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type F #156

ca. 182 m2
7 kamers
vloerverwarming geheel
ca. 171 m2Tuin
Noord, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.  

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.