Vrijstaande woning type F

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Vrij wonen in Blixembosch Buiten? In Het Plateau fase III komen 7 vrijstaande woningen Type F. Deze woningen hebben met een woonoppervlakte van 182 m2 genoeg ruimte voor het hele gezin. Parkeren kan op eigen terrein, waar plaats is voor twee auto’s. De frisse, lichte gevels geven deze woning een chique uitstraling. Zie jij jezelf hier al wonen?

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type F

ca. 182 m2
6 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.  

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.