Vrijstaande woning type E

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Het Plateau fase III komen 3 vrijstaande woningen Type E. Deze woningen hebben met een woonoppervlakte van minimaal 203 m2  zeeën van ruimte. Een fijne plek om thuis te komen na een drukke dag werken en ben je op zoek naar wat meer reuring? Met de fiets ben je binnen 15 minuten in de binnenstad van Eindhoven. In Het Plateau heb je het beste van twee werelden, rust & ruimte maar ook reuring op fietsafstand.

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type E

ca. 205 m2
7 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.  

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.