Terrasvilla

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De genoemde vanaf prijs v.o.n. is een circa indicatie prijs voor de goedkoopste woning van dit type. 


Vrijstaand wonen op een van de mooiste plekjes in Het Plateau? In fase III komen 2 bijzondere Terrasvilla’s. Dit zijn extra ruime gezinswoningen met vijf slaapkamers, twee badkamers en een woonoppervlakte van 227 m2. Deze woningen hebben naast de ruimte veel bijzondere extra’s, zoals de designtrap, het verhoogde plafond op de begane grond, het daklicht en de vide. De Terrasvilla’s zijn zo ontworpen dat er veel mogelijk is om de woning naar eigen wens in te delen. Ook hebben de woningen een overdekt terras aan de achterzijde. Vanaf het terras heb je uitzicht over de lager gelegen wijk De Velden. 

In aanbouw / bewoond

Terrasvilla

ca. 227 m2
7 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.  

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.