Rijwoning type A

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Verspreid door Het Plateau fase III komen 8 ruime rijwoningen. De lichte, frisse gevels geven deze woningen een moderne uitstraling. Met een woonoppervlakte van 132 m2, drie slaapkamers en een fijne tuin met berging heb je genoeg ruimte. Hier woon je ontspannen, omgeven door groen. Zie jij jezelf hier al wonen?

In aanbouw / bewoond

Rijwoning type A

ca. 132 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.  

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.