Rijwoning Type A #019

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 019 is de tweede woning van rechts in een rij van 4 woningen. Deze ruime tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 132 m2, een open keuken, 3 slaapkamers en een vrij in te delen zolder. Parkeren doe je voor de deur of in de Parkeerhoven achter de woningen. Ga je mee naar binnen?

In aanbouw / bewoond

Rijwoning Type A #019

ca. 132 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 59 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik.