Hoekwoning type B

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Het Plateau fase III komen 3 hoekwoningen type B. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van 132 m2, drie slaapkamers en een fijne tuin met berging. De hoogteverschillen, groene omgeving en het informele straatbeeld maken dat je in Het Plateau anders-dan-anders woont. Zie jij jezelf hier al wonen?

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning type B

ca. 132 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik. 

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.