Hoekwoning type B-dwars #155

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 155 is de rechter woning in een rij van 5 woningen. Dit bouwnummer is gelegen in een woonstraatje waar bijna alleen bestemmingsverkeer komt en vanuit de keuken heb je uitzicht op de Laagte, een groene open ruimte gelegen tussen Het Plateau en De Velden. Je woont hier rustig en de kinderen kunnen veilig over straat. Met een woonoppervlakte van 137 m2 heeft deze hoekwoning genoeg ruimte voor jou en je gezin!

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning type B-dwars #155

ca. 137 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 71 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik. 

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.