2 onder 1 kapwoning type D1 #166

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Aan de straat de Panorama ligt bouwnummer 166. Een ruime 2 onder 1 kapwoning met een woonoppervlakte van 154 m2. De woning heeft een dwarskap en de lichte gevelsteen geeft deze woning een moderne uitstraling. Een fijn gezinshuis met zonnige tuin op het zuidoosten. Word dit jouw nieuwe droomhuis?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type D1 #166

ca. 154 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
3 parkeerplaatsen
ca. 106 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik. 

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.