2 onder 1 kapwoning type D1

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Wonen in een mooie 2 onder 1 kapwoning met binnen én buiten lekker veel ruimte? In Het Plateau fase III in Blixembosch Buiten komen 2 ruime twee onder een kapwoningen Type D1  met een woonoppervlakte van 154 m2. Dit woningtype heeft een dwars kap en de lichte gevels steken mooi af tegen de groene omgeving. Een fijne plek om te wonen voor het hele gezin, met alle voorzieningen om de hoek en de binnenstad van Eindhoven op fietsafstand. Word dit jullie nieuwe droomhuis?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type D1

ca. 154 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik. 

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.