2 onder 1 kapwoning type D

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op zoek naar een gezinswoning in Blixembosch Buiten? In Het Plateau fase III komen 6 ruime 2 onder 1 kapwoningen Type D. Deze royale woningen hebben een woonoppervlakte van 157 m2, drie slaapkamers en een zolder die je naar eigen wens kan inrichten. De auto parkeer je in de garage of op de parkeerplaatsen op eigen terrein. Je woont hier in een groene omgeving met prachtige natuurgebieden om de hoek. Zie jij jezelf hier al thuiskomen?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning type D

ca. 157 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anders dan anders wonen

Het Plateau is een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. De lichte, frisse gevels en de natuurlijke materialisatie geven deze wijk een chique uitstraling. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen. Je woont hier anders dan anders, in een groene omgeving maar mét alle voorzieningen binnen handbereik. 

image alt

Zonnepanelen woning

De woningen in Het Plateau zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.