Eerste woningen in Het Plateau fase I verkocht!

28 april '21

Een maand geleden startte de online verkoop van Het Plateau fase I. De eerste kopers hebben inmiddels de contracten ondertekend. Benieuwd naar de verkoopstatus van de rest van de woningen? Lees hieronder een update.

Verkoopstatus Het Plateau fase I

Inmiddels zijn er al 10 woningen verkocht en staan er nog 9 tekenafspraken gepland. De overige bouwnummers zijn allemaal onder optie. Is jouw droomwoning momenteel onder optie en heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op.

Woningaanbod

Gefeliciteerd!

Celeste en Nico ondertekenden afgelopen weekend digitaal de contracten. Zij zijn trotse toekomstige bewoners van een tussenwoning in Het Plateau. Celeste is opgegroeid in Blixembosch en ze kan niet wachten om hier samen met haar vriend te gaan wonen. De reden dat ze voor Het Plateau hebben gekozen? Wonen in een groene omgeving maar wel met de binnenstad van Eindhoven op fietsafstand. Ook vinden ze het belangrijk dat de woningen duurzaam gebouwd worden en dat er aandacht wordt besteed aan natuurinclusief bouwen.

Celeste Koenen
  Nieuwsoverzicht
  Meer over natuurinclusief bouwen