Wonen in Het Plateau? 5 voordelen op een rij

4 december '20

In Het Plateau woon je goed bereikbaar en ruim, in een kindvriendelijke omgeving, omgeven door groen en je bespaart vanaf dag één op jouw vaste lasten. Benieuwd of Het Plateau in Blixembosch Buiten jouw plek is? Wij zetten de 5 voordelen op een rij van wonen in Het Plateau.

image alt

1. Optimale bereikbaarheid

Met de auto ben je binnen 5 minuten op de snelweg. Je woont er vlakbij maar je hebt er nauwelijks last van. De hoge geluidswal met begroeiing dempt namelijk het geluid. Vanuit je nieuwe woning in Het Plateau ben jij binnen no-time in hartje Den Bosch of Tilburg. Liever met het openbaar vervoer? Op 5 minuten loopafstand van Het Plateau ligt een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar het station van Eindhoven. Hier stap je op de trein en 20 minuten later stap je al uit op Tilburg Centraal. Ook is het centrum van Eindhoven goed te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de fiets. Hier geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft.

image alt

2. Kindvriendelijk & veilig

Het Plateau is een kindvriendelijke omgeving. De autoluwe straatjes en de groene omgeving maken deze wijk een fijne plek om op te groeien. Kinderen kunnen hier naar hartenlust buiten spelen, nieuwe vriendjes maken en veilig naar school lopen. De dichtstbijzijnde basisschool bevindt zich namelijk op een paar minuten lopen van Het Plateau. Er is hier ruimte voor een rijk sociaal leven, zowel voor de kinderen als voor de ouders. 

image alt

3. Natuur en stad binnen handbereik

In Het Plateau is de natuur én stad nooit ver weg. Met het natuurgebied Aanschotse Beemden om de hoek en de Nieuwe Heide en Visvijver op fietsafstand, zijn er genoeg mogelijkheden om de natuur op te zoeken. Bovendien woon je in Het Plateau in een prachtig heuvelachtig landschap. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden en dit zorgt voor een geweldig uitzicht over de omgeving. Na het avondeten maak je een wandeling over de groene wal en ravotten de kinderen nog in de wijk. Op zoek naar wat meer reuring? Vanuit Het Plateau zie je de binnenstad van Eindhoven al liggen. Hier vind je een uitgebreid winkelaanbod, bioscopen, theaters en restaurants. In Het Plateau heb je het beste van twee werelden, rust & ruimte maar ook reuring op fietsafstand.

image alt

4. Gevarieerd aanbod

In Het Plateau komt een gevarieerd woningaanbod, zodat iedereen hier een thuis kan vinden. Je kunt hier slagen voor een hoek- en rijwoning, twee-onder-een-kapwoning en vrijstaande woning. Naast het gevarieerde aanbod, komt er in Het Plateau ook een aantrekkelijke variatie in architectuur. De basis zijn lichte, moderne woningen met natuurlijke accenten en daarnaast liggen er verspreid door de wijk verschillende accentwoningen. Zie jij jezelf hier al wonen?

image alt

5. Lagere energielasten

Een nieuwbouwwoning betekent niet alleen minder onderhoud maar ook lagere woonlasten vergeleken met bestaande bouw. En duurzaamheid staat centraal in Het Plateau. Zo krijgen alle woningen een warmtepomp, vloerverwarming en goede isolatie. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen en technieken. Met als gevolg dat de woningen een stuk energiezuiniger zijn dan oude huizen. Dit betekent voor jou dat de vaste woonlasten lager worden. Goed voor het milieu én voordelig voor je portemonnee.

Enthousiast geworden?

Zie jij wonen in Het Plateau wel zitten? Laat je NAW-gegevens achter onder jouw favoriete woning en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Het Plateau fase I. Je krijgt dan als eerste een bericht wanneer de verkoop start.

Het woningaanbod
  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod