Visie Het Plateau

19 oktober '20

In Blixembosch Buiten is de wijk De Velden inmiddels helemaal opgeleverd. De voorbereidingen voor Het Plateau zijn in volle gang. In deze bestaande woonwijk van Eindhoven komen verschillende woningtypes. Graag vertellen we je alvast wat meer over de visie van Het Plateau.

Nieuwbouwwijk met onderscheidend karakter

Aan de rand van Eindhoven vind je Het Plateau: een nieuwbouwwijk met een onderscheidend karakter. In deze nieuwe wijk komen moderne woningen met natuurlijke elementen. De lichte, frisse gevels geven deze nieuwe wijk een chique uitstraling. Hier woon je ontspannen, omgeven door groen. Maar met het bruisende centrum van Eindhoven binnen handbereik. Wonen in Het Plateau betekent wonen in een sfeervolle omgeving, in een nieuwbouwwoning die voldoet aan alle eisen van deze tijd. Dát is fijn wonen.

image alt

Anders-dan-anders

Groene geluidswallen vormen de heuvels waar woongebied Het Plateau tussen ligt. Je woont hier anders-dan-anders, in een prachtig heuvelachtig landschap. Het Plateau ligt een niveautje hoger dan De Velden. Het niveauverschil geeft een bijna on-Nederlands gevoel en maakt van Het Plateau een geweldige plek om te wonen!

image alt

Een wijk voor het hele gezin

In Het Plateau woon je in een dorpse, natuurrijke omgeving, maar mét alle voorzieningen binnen handbereik. Van bassischool tot supermarkt, kinderdagverblijf en sportfaciliteiten. De kinderen spelen veilig in de wijk en kunnen lopend naar school. Jij fietst in een paar minuten naar de dichtstbijzijnde supermarkt of pakt de auto en binnen 10 minuten sta je in het bruisende centrum van Eindhoven. Dit alles terwijl je woont in een groene omgeving met prachtige natuurgebieden om de hoek. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Achter de schermen zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwe wijk. Om je aan te melden als belangstellende voor de woningen moet je nog even geduld hebben. Abonneren op de nieuwsbrief kan wel! Zo blijf je op de hoogte en mis je niets. Vul onderaan deze pagina je gegevens in en blijf op de hoogte van Het Plateau.

Vragen? Neem direct contact op
Waar ligt Het Plateau? Meer over de bereikbaarheid