Verkoopprocedure en makelaar

25 maart '22

Op 31 maart start de verkoop van Het Plateau fase III. Graag nemen wij jou mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen.

De toewijzingsprocedure

Als op 31 maart de verkoop start heb je een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij 3 opeenvolgende criteria; aantal kandidaten per bouwnummer, financiële check en aanmeldduur. 

Meer over de toewijzing

Maak kennis met de makelaar

Van Santvoort Makelaars - Rob Kerkhof

Heb je een optie binnen Het Plateau fase III dan kies jezelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie ervan. Voor Het Plateau fase III hebben we Van Santvoort Makelaars uit Eindhoven voor je klaarstaan. De contactpersoon voor Het Plateau is Rob Kerkhof. Heb je vragen over het aankooptraject of wil je een keer kennis maken? Bel of mail gerust. Rob en het team van Van Santvoort Makelaars staan voor je klaar. 

 

Van Santvoort Makelaars Eindhoven
Boutenlaan 195A
5654 AN Eindhoven
+ 31 (0)40 269 2530

  Financiële check
  Meer over online kopen