Verkoopprocedure en makelaar van Het Plateau fase II

26 juni '21

Op 1 juli start de verkoop van Het Plateau fase II. Graag nemen wij jou mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen. Heb je een optie binnen Het Plateau fase II dan kies je zelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie ervan.

De toewijzingsprocedure

Als de verkoop op 1 juli start heb je een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Als er nog woningen vrij zijn nadat we gekeken hebben naar alle eerste voorkeuren van kandidaten, dan herhalen we de bovenstaande criteria voor de andere voorkeuren. Te beginnen met het volgen van de criteria voor de tweede voorkeuren, daarna de derde voorkeuren etc.

Jouw makelaar voor Het Plateau fase II

Van Santvoort Makelaars - Rob Kerkhof

Ook voor de verkoop van Het Plateau fase II staat Van Santvoort Makelaars uit Eindhoven weer voor jullie klaar. De contactpersoon voor Het Plateau is Rob Kerkhof. Heb je vragen over het aankooptraject of wil je een keer kennis maken? Bel of mail gerust. Rob en het team van Van Santvoort Makelaars staan voor je klaar. 

Van Santvoort Makelaars Eindhoven
Boutenlaan 195A
5654 AN Eindhoven
+ 31 (0)40 269 2530

  Financiële check
  Meer over online kopen