Verkoopprocedure en makelaar van Het Plateau fase I

23 maart '21

Op 31 maart start de verkoop van Het Plateau fase I. Graag nemen wij jou mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen. Heb je een optie binnen Het Plateau fase I dan kies je zelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie ervan.

De toewijzingsprocedure

Als de verkoop op 31 maart start heb je een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers. Dat betekent dat - als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer - dat bouwnummer aan jou wordt toegewezen. Ook als dit niet je eerste voorkeur is. Dat geldt niet voor inschrijvers die een financiële check hebben gedaan. Die krijgen te allen tijde het eerste vrije bouwnummer van hun hoogste voorkeur toegewezen.

Jouw makelaar voor Het Plateau fase I

Van Santvoort Makelaars - Rob Kerkhof

De makelaar van de nieuwbouwwoningen van Het Plateau fase I is Van Santvoort Makelaars uit Eindhoven. De contactpersoon voor Het Plateau is Rob Kerkhof. Heb je vragen over het aankooptraject of wil je een keer kennis maken? Bel of mail gerust. Rob en het team van Van Santvoort Makelaars staan voor je klaar. 

Van Santvoort Makelaars Eindhoven
Boutenlaan 195A
5654 AN Eindhoven
+ 31 (0)40 269 2530

  Financiële check
  Meer over online kopen