Hoe werken prijsindicaties?

24 december '21

Wonen in Het Plateau fase III betekent wonen in een sfeervolle groene omgeving, in een nieuwbouwwoning die voldoet aan alle eisen van deze tijd. Maar wat kosten de woningen dan precies? Momenteel wordt er gewerkt aan de definitieve prijzen. Tot deze bekend zijn, staan er indicatieve vanaf prijzen online per woningtype. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de goedkoopste woningen uit een woningtype gaan kosten. Zo kun jij je beter oriënteren.

Circa vanaf prijzen per woningtype

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de vanaf prijzen worden per woningtype. De genoemde vanaf prijzen bij het woningaanbod zijn circa indicatie prijzen en deze prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste woning van een woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer. 

Bekijk de prijzen

Waarom zijn de prijzen niet meteen bekend?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren alvorens de verkoop start. Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

image alt

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van Het Plateau fase III zijn in volle gang en de volgende stap die we hopelijk al snel met je delen is de kavelkaart, je ziet dan waar welk woningtype staat in Het Plateau fase III. Ook maken we impressies voor je, dit zijn levensechte beelden van de woningen. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. 

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor deze nieuwe projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Woningaanbod
Wat speelt er? Naar nieuwsoverzicht
Wonen in Het Plateau? Bekijk de woningen