Omgevingsvergunning Het Plateau fase III onherroepelijk!

2 mei '22

Goed nieuws voor alle kopers en belangstellenden van een woning in Het Plateau fase III. Medio maart heeft Gemeente Eindhoven de omgevingsvergunning verleend voor Het Plateau fase III. Vanaf die datum is daarmee dan ook de bezwaartermijn van 6 weken ingegaan. Ondertussen hebben wij het goede bericht ontvangen dat er geen bezwaren zijn gemaakt en daarmee is de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden! Gemeente Eindhoven heeft hiermee toestemming gegeven voor de bouw van de 38 woningen in Het Plateau in Blixembosch Buiten.

Opschortende voorwaarden

Voordat de aannemer gaat starten met de bouw, moet er aan verschillende voorwaarden worden voldaan. Dit worden de opschortende voorwaarden genoemd en deze zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Een onherroepelijke omgevingsvergunning is een van de opschortende voorwaarden. De andere opschortende voorwaarden zijn:

  • (Minstens) 70% van de woningen is verkocht.
  • De grond is bouwrijp, oftewel: geschikt om op te bouwen.
  • Woningborg heeft planacceptie verstrekt

Verkoopupdate Het Plateau fase III

Inmiddels zijn er al 11 woningen verkocht en voor de onverkochte woningen staat een tekenafspraak gepland of deze zijn onder optie. Is jouw droomwoning momenteel onder optie en heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op.

Naar het woningaanbod
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in Het Plateau? Ga naar het woningaanbod