Maak kennis met de walwoningen in Het Plateau

16 maart '21

Hoewel de uitwerking van de walwoningen in Het Plateau pas net begonnen is, willen we toch alvast het voorlopig ontwerp en de concept plattegronden met jullie delen. De walwoningen worden bijzondere en eigentijdse woningen met platte daken. De lichte gevels steken mooi af tegen het groene landschap en de woningen hebben een unieke indeling. Iets voor jou? Lees dan snel verder. 

Walwoningen

De walwoningen liggen in het talud van de groene geluidswal verspreid door de wijk. In totaal komen er 8 van deze woningen in Het Plateau. Met een woonoppervlakte van 221 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers én nog enkele vrij in te delen ruimtes heeft deze woning eindeloos veel mogelijkheden. Benieuwd naar de voorlopige indeling? Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden van de woningen geplaatst. Zo krijg je alvast een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wijzigingen voorkomen in de ontwerpen.

Het woningaanbod

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde kom je binnen in de hal. Rechtdoor ga je naar de trap naar boven en links én rechts van de entreehal zijn vrij in te delen ruimtes. Droom jij van een kantoor aan huis, een fitnessruimte of gewoon een fijne thuiswerkplek? De keuze is aan jou! Ook is er op de begane grond een ruime inpandige garage met ruimte voor 2 auto's. En ook aan de fietsen is gedacht, deze stal je in de aparte berging langs de garage. 

1e verdieping

De walwoningen liggen in het talud van de groene geluidswal en hebben een bijzondere indeling: de open keuken met kookeiland en woonkamer zijn namelijk op de eerste verdieping. Door de grote ramen aan de voorzijde van de woning en aan beide zijgevels, is de eerste verdieping enorm licht en heb je terwijl je aan het koken bent prachtig uitzicht over de wijk. Betrek buiten nog meer met binnen door de deuren naar het (dak)terras open te zetten.

2e verdieping

Wanneer je via de trap naar de 2e verdieping loopt, kom je terecht op de overloop. Op deze verdieping vind je de master bedroom met inloopkast en aangrenzend een eigen badkamer met douche, ligbad en wastafel. Het toilet is separaat. Op deze verdieping zijn nog twee slaapkamers en een tweede badkamer. Ideaal voor de kinderen of als je vaak logés over de vloer krijgt. Zie jij jezelf hier al wonen?

Interesse? Meld je aan!

Op dit moment werken we de plannen verder uit, zodat we je binnenkort meer kunnen laten zien over deze bijzondere woningen. Heb je interesse in deze woningen en wil je graag meedenken over de mogelijkheden van deze woningen? Vergeet dan niet jouw interesse kenbaar te maken door je aan te melden als belangstellende onder het woningtype 'walwoning' bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Het woningaanbod
  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod