Het Plateau fase II in voorbereiding

25 mei '21

Wil jij graag in Het Plateau in Blixembosch Buiten wonen? Schrijf je dan in voor Het Plateau fase II! Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van deze nieuwe fase. We zijn nu zover dat we de eerste schetsen, conceptplattegronden en prijsindicaties met jullie kunnen delen. 

Voor jou is het nu het moment om je belangstelling kenbaar te maken door jezelf in te schrijven onder een van de woningtypes bij het woningaanbod. Wacht hier niet te lang mee, want we verwachten ook voor deze fase weer veel belangstelling. De aanmelddatum speelt een belangrijke rol bij de toewijzing van de woningen.

Meer over de toewijzingsprocedure

Het Plateau fase II

Het Plateau fase II bestaat uit 72 woningen. Alle woningtypes uit fase I komen ook in fase II weer terug. Zo komen er ook in deze fase rijwoningen type A, hoekwoningen type B en B1, 2 onder 1 kapwoningen type D en D1 en vrijstaande woningen type E, F en G. Ook komen er in fase II twee nieuwe speciale woningtypes: de Walwoningen en Terrasvilla’s.

image alt

De Terrasvilla's

Vrijstaand wonen op een van de mooiste plekjes in Het Plateau? In fase II komen 2 bijzondere Terrasvilla’s. Dit zijn extra ruime gezinswoningen van twee verdiepingen met een plat dak. Deze woningen beschikken over 5 slaapkamers, 2 badkamers en hebben een woonoppervlakte van 240 m2. Naast de ruimte hebben deze woningen veel bijzondere extra’s, zoals een designtrap, verhoogd plafond op de begane grond, het daklicht en de vide. De Terrasvilla’s zijn zo ontworpen dat er veel mogelijk is om de woning naar eigen wens in te delen. Ook hebben de woningen een overdekt terras aan de achterzijde. Vanaf het terras heb je uitzicht over de lager gelegen wijk De Velden.

Bekijk de woningen
image alt

De Walwoningen

De Walwoningen liggen in het talud van de groene geluidswal en zijn licht van kleur waardoor ze mooi afsteken tegen het groene landschap. Extra bijzonder is de indeling van deze woningen. De living is op de eerste verdieping waardoor je vanuit de woonkamer zo het terras op loopt. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de wijk en de groene omgeving. Ook deze woningen hebben vele extra’s, zoals veel mogelijkheden qua indeling, verhoogd plafond op de eerste verdieping, een grote glazen pui met deur in de hal en twee designtrappen. In totaal komen er 8 van deze woningen in Het Plateau fase II.

Naar het woningaanbod
  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod