Het Plateau fase I: 100% verkocht!

23 augustus '21

Op 9 april zijn de 69 woningen van Het Plateau fase I toegewezen. Vorige week tekenden de kopers van de laatste woning hun koopcontract en daarmee zijn alle woningen verkocht!

Wanneer start de bouw?

Op dit moment is er aan 2 van de 3 opschortende voorwaarden voldaan: het verkooppercentage van 70% is behaald en de omgevingsvergunning is onherroepelijk. Het is nu wachten op het moment dat de grond geschikt is om op te bouwen, zodra de grond bouwrijp is, kunnen we groenlicht geven voor de start bouw van de 69 woningen van Het Plateau fase I.

Ook wonen in Het Plateau?

Op dit moment zijn alle onverkochte woningen van Het Plateau fase II onder optie. Is jouw droomwoning momenteel onder optie en heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op.

Naar woningaanbod
  Woningaanbod
  Nieuwsoverzicht