Laatste vrije bouwnummer in Het Plateau fase III

29 juli '22

De laatste fase, Het Plateau fase III, is bijna uitverkocht. Op dit moment is bouwnummer 152 vrij en zijn de overige 3 bouwnummers onder optie. Wil jij graag in Het Plateau fase III wonen en is bouwnummer 152 jouw droomwoning? Vraag dan direct een optie aan!

image alt

Zo vraag je de optie aan

Soms gebeurt het weleens. Je ziet een prachtige nieuwbouwwoning die nog beschikbaar is maar de verkoop is al gestart en de inschrijftermijn is verstreken. Te laat? Nee hoor! Je kunt zelf heel eenvoudig online een optie aanvragen op de woning die in verkoop is en waarvan de status 'vrij' is. Heel simpel door op de knop "Optie aanvragen" te klikken. Dat scheelt een telefoontje met de makelaar of ons verkoopteam. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Naar woningaanbod
image alt

Zo bevestig je de optie

Heb je bericht ontvangen dat de woning aan jou is toegewezen? Gefeliciteerd! De volgende stap is dat je de optie bevestigd via jouw account. De woning is dan exclusief voor jou gereserveerd. Daarna maak je een keuze hoe je het aankoopproces verder wilt doorlopen. Misschien wil je eerst nog een gesprek met de makelaar? Of wellicht wil je de woning direct kopen? Het kan allemaal. Je mag het zelf bepalen!

Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Het Plateau? Bekijk woningaanbod