Kerstgroeten uit Het Plateau

22 december '21

De feestdagen staan weer voor de deur. Een gezellige tijd om samen met familie, vrienden en de buren thuis te genieten. We blikken terug op een jaar met veel hoogtepunten en kijken ook alvast vooruit naar wat 2022 ons gaat brengen.

Terugblik 2021

In Het Plateau in Blixembosch Buiten is veel gebeurt in 2021. Op 31 maart ging de eerste fase van Het Plateau in verkoop, een week later zijn alle woningen toegewezen en nog geen 5 maanden later tekenden de laatste kopers voor hun woning in Het Plateau fase I. In juli startte de verkoop van de 72 woningen van Het Plateau fase II. Ook voor deze fase was de belangstelling onverminderd groot. Inmiddels zijn op 2 woningen na alle woningen uit deze fase verkocht. 

In oktober is aannemer Hurks gestart met de bouw van Het Plateau fase I, een mijlpaal! 

Vooruitkijken 2022

2022 wordt een jaar van heel veel bouwen. Naast dat Hurks druk is met de bouw van Het Plateau fase I, start ook rond april de bouw van Het Plateau fase II. De wijk begint dan al echt vorm te krijgen. Naar verwachting start de verkoop van de laatste fase woningen, Het Plateau fase III, eind maart. Ook in 2022 hopen wij weer heel veel mensen blij te maken met de toewijzing van een woning in Het Plateau!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe en een fantastisch nieuw woonjaar!

Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in Het Plateau? Bekijk woningaanbod