Zo mooi worden de woningen van Het Plateau fase III

4 februari '22

Een tijdje terug deelden we al de conceptbeelden van Het Plateau fase III en nu de definitieve beelden binnen zijn, kunnen we niet wachten om deze met je te delen! In de vroege ochtend, hartje zomer of op een regenachtige dag, het is hier altijd fijn wonen. Welke woning is jouw favoriet?

Binnenkort meer informatie

De exterieurbeelden geven een goed beeld van hoe de woningen en de wijk eruit komen te zien. Ook hebben we interieurbeelden laten maken, deze beelden geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. Alle beelden staan bij het woningaanbod.

Nu je weet hoe de woningen eruit komen te zien, ben je natuurlijk ook benieuwd naar de gevelbeelden en specifieke kenmerken per bouwnummer. Binnenkort publiceren we de individuele bouwnummers met gevelbeelden, definitieve prijzen en plattegronden zodat je je nog beter kunt oriënteren.

Hier wonen? Meld je nu aan

De verkoop van Het Plateau fase III in Blixembosch Buiten komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Zie jij jezelf hier wel wonen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende onder jouw favoriete woningtype bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Naar het woningaanbod
  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod