Zo mooi wordt Het Plateau fase I

3 maart '21

De verkoop van Het Plateau fase I in Blixembosch Buiten komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Eerst laten we jullie graag zien hoe de woningen eruit gaan zien, want wat wordt het mooi! Hier wil je toch wonen?

Exterieur- én interieurimpressies

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe de woningen in Het Plateau fase I eruit komen te zien, hebben we impressies laten maken. De exterieurimpressies geven goed weer in wat voor omgeving je straks komt te wonen. De lichte gevels, natuurlijke materialisatie, groene omgeving en het informele straatbeeld, maken deze wijk een fijne plek om te wonen. Benieuwd hoe de woningen er van binnen uit kunnen zien? We hebben ook interieurimpressies laten maken. Bekijk alle beelden bij het woningaanbod.

De impressies geven een goede indruk van de woningen en de omgeving. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.

Het woningaanbod

Meld je aan als belangstellende

Nu je weet hoe de woningen eruit komen te zien, ben je natuurlijk ook benieuwd naar de specifieke kenmerken per bouwnummer. Binnenkort delen we ook de individuele bouwnummers met definitieve prijzen en plattegronden zodat je je nog beter kunt oriënteren.

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Het Plateau fase I? Vergeet dan niet jouw interesse kenbaar te maken door je aan te melden als belangstellende onder jouw favoriete woningtype. Maak ook alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Dat heb je straks nodig wanneer de online verkoop start. 

Mijn Eigen Huis
  Inrichting openbare ruimte
  Het woningaanbod