Wonen in Het Plateau fase III? Doe een financiële check!

14 maart '22

Nu de definitieve prijzen bekend zijn en de start verkoop van Het Plateau fase III steeds dichterbij komt, willen we je graag meer vertellen over de financiële check. Als je een woning in Het Plateau koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe thuis in Eindhoven. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

image alt

Vraag eenvoudig een financiële check aan

Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Joyce Nonnekes van de Rabobank helpt je graag bij het aanvragen van de financiële check. Heb je een vraag of wil je een gratis oriëntatiegesprek? Neem dan contact op met Joyce (één van de Financieel adviseurs Nieuwbouw) via [email protected]. De financiële check vraag je eenvoudig aan via onderstaande knop. 

Financiële check aanvragen
image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Financiële Check

Binnenkort in verkoop

De verkoop van Het Plateau fase III in Blixembosch Buiten komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Wil jij goed voorbereid zijn en niets meer missen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende, dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Naar woningaanbod
  Bekijk de woningen
  Online een woning kopen