Eerste woning Het Plateau fase II verkocht!

21 juli '21

Nog geen twee weken geleden werden de woningen van Het Plateau fase II in Blixembosch Buiten toegewezen. Inmiddels hebben de eerste kopers de contracten al ondertekend! Gefeliciteerd! Benieuwd naar de verkoopstatus van de rest van de woningen? Lees hier een update.

Verkoopstatus Het Plateau fase II

Op 1 juli gingen de woningen van Het Plateau fase II in verkoop en op 9 juli zijn de woningen toegewezen. Op dit moment is er 1 woning verkocht en staan er nog verschillende tekenafspraken gepland. Alle overige bouwnummers zijn onder optie. Is jouw droomwoning momenteel onder optie en heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op.

Naar woningaanbod

Het Plateau fase I bijna uitverkocht

De 69 woningen van het Plateau fase II zijn bijna allemaal verkocht. Op dit moment zijn er 64 woningen verkocht, staan er 2 tekenafspraken gepland en zijn de overige 3 woningen onder optie.

  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod