Concept plattegronden per woningtype online

12 november '20

Waar komt de keuken? Welke kamer kun je als kantoor inrichten? En waar zie jij jezelf al slapen? De concept plattegronden van de woningtypes in Het Plateau fase I staan bij het woningaanbod op de website. Bekijk snel de indelingen.

Voorlopige plattegronden

De concept plattegronden van de woningtypes in Het Plateau fase I staan nu online. We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning en daarom wachten we niet met communiceren op de definitieve plattegronden. Je krijgt nu alvast een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wat kleine wijzigingen voorkomen in de plattegronden. 

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om je huis naar wens aan te passen. Meer informatie hierover volgt zodra de plattegronden definitief zijn. De definitieve plattegronden verschijnen samen met de individuele bouwnummers op de website. Voor nu kun je in ieder geval al bedenken hoe je de woning eventueel wilt inrichten. Laat je gedachten de vrije loop!

Interesse in een woning? Vergeet je dan niet onder het woningtype aan te melden!

Bekijk plattegronden
  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod