Concept impressies Het Plateau fase I

18 februari '21

Vol trots laten we je de eerste concept impressies van Het Plateau fase I zien! Deze impressies zijn nog niet af, maar geven al wel een goed beeld hoe mooi de wijk en de woningen straks worden. Hier wil je toch wonen? 

'Artist impressions'

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. En om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Verder uitwerken

De beelden die we nu delen zijn concept versies maar we vonden het wel het delen waard! Zodra we definitieve beelden hebben, communiceren we die natuurlijk weer met je. We plaatsen deze beelden dan ook op de pagina WoningenBen jij ook benieuwd hoe de woningen er van binnen uit kunnen zien? En hoe de wijk er van bovenaf uitziet? Binnenkort volgen er ook nog interieurimpressies en een vogelvlucht.

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Het Plateau fase I? Laat dan je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Het woningaanbod