Welke woning is jouw favoriet?

11 maart '22

We hebben de bouwnummers met definitieve prijzen en plattegronden van Het Plateau fase III bij het woningaanbod geplaatst! Welk bouwnummer is jouw droomhuis? Bekijk het snel!

Definitieve prijzen Het Plateau fase III

We zijn weer een stap verder in de richting van start verkoop van Het Plateau fase III. Nu alle bouwnummers met definitieve prijzen en plattegronden bekend zijn, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per bouwnummer bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte de woning heeft en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en hoe groot de achtertuin ongeveer is. Alle prijzen zijn inclusief keuken en badkamer en de prijzen zijn vrij op naam. Vrij op naam (v.o.n.) houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de prijzen
image alt

De wensenlijst

Heb je alle bouwnummers bekeken? Sla dan je favoriete woningen op in jouw persoonlijke wensenlijst. In de wensenlijst zie je in één oogopslag welke woningen jij als favoriet hebt aangemerkt. Vanuit het woningaanbod maak je heel eenvoudig jouw persoonlijke wensenlijst. Je klikt bij het bouwnummer op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Als de verkoop later is gestart kun je de door jou gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje plaatsen.

Naar woningaanbod
image alt

Binnenkort in verkoop

De verkoop van Het Plateau fase III in Blixembosch Buiten komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de start verkoop datum. Wil jij goed voorbereid zijn en niets meer missen? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende, dit doe je door bij een bouwnummer op de button 'Aanmelden voor projectfase' te klikken. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws. En maak ook alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Dat heb je straks nodig wanneer de online verkoop start. 

Mijn Eigen Huis
  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod