Binnenkort nieuw woningaanbod in Blixembosch Buiten: Het Plateau fase I

28 oktober '20

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning in Eindhoven. Er komt nieuw woningaanbod aan in Blixembosch Buiten, namelijk Het Plateau fase I. Deze fase bestaat uit 69 woningen. Zie je jezelf hier wel wonen? Meld je dan aan voor het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

image alt

Woningaanbod Het Plateau fase I

In Het Plateau fase I in Blixembosch Buiten komen in 69 nieuwe woningen. Het woningaanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 130 en 196 m2. 

Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden per woningtype geplaatst. Je krijgt nu alvast een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wijzigingen voorkomen in de plattegronden. 

Bekijk woningtypes
image alt

Interesse? Meld je snel aan!

Op dit moment werken we de plannen verder uit, zodat we je binnenkort meer kunnen laten zien over deze nieuwe woningen in Blixembosch Buiten. Nog even geduld tot de verkoop van de woningen start, naar verwachting is dit begin van het tweede kwartaal van 2021. Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Laat je persoonlijke gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Deze aanmelddatum speelt ook een belangrijke rol bij de toewijzing.

Toewijzingsprocedure
  Meer over duurzaamheid
  Vragen? Neem direct contact op