De afwerking van jouw woning in Het Plateau fase I

26 maart '21

Heb je een woning in Het Plateau fase I op het oog? Dan is het goed om te weten dat een keuken en badkamer bij de prijs is inbegrepen. Je kunt de keukenbrochure vinden onder jouw favoriete bouwnummer onder het kopje 'downloads.

image alt

Een keuken bij de prijs inbegrepen

Koop je een woning in Het Plateau fase I dan zit er standaard een complete keuken bij. We hebben bij alle woningtypes gekozen voor het veelzijdige merk Silverline. De keuken van de hoek- en rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen is standaard voorzien van geïntegreerde koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat met schouwkap, geïntegreerde vaatwasser en spoelbak met luxe kraan. De keuken van de vrijstaande woningen wordt standaard opgeleverd met geïntegreerde koel-/ vries combi, combimagnetron, inductiekookplaat met bladafzuiging, geïntegreerde vaatwasser en spoelbak met luxe kraan.

Je hebt de keuze uit 20 kleuren keukenfronten waardoor je de keuken helemaal naar eigen wens kan samenstellen. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je afstemmen met de keukenadviseur van ASWA keukens. Wil je weten welke keuken er voor jou is samengesteld? Bekijk dan de keukenbrochure. Deze vind je bij jouw favoriete bouwnummer onder het kopje 'downloads'.

Het woningaanbod
image alt

Een woning inclusief badkamer

Alle woningen in Het Plateau fase I zijn voorzien van een complete badkamer en toilet. De badkamer van de hoek- en rijwoningen wordt standaard voorzien van een douchehoek, wastafel en tweede toilet. De badkamer van de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen wordt standaard opgeleverd met douchehoek, wastafel en ligbad. Het tweede toilet is bij deze woningen separaat op de eerste verdieping.

Voor het sanitair in de woningen kiezen we voor kwaliteit. Al het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen zijn van Hansgrohe. Ook vind je in de toiletruimten een wandcloset en een fonteintje. Ziet jouw droombadkamer er anders uit? Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de badkamer naar jouw persoonlijke wensen aan te passen. Dit kun je met de badkamerleverancier bespreken.

  Meer nieuws
  Het woningaanbod